Vår fantastiska personal

På Enebo är vi stolta över att ha så engagerad, kunnig och trygg personal. Nedan kan du kortfattat läsa om de som tar hand om våra små under dagarna.

Cina är förskolechef på Enebo sedan augusti 2018. Hon är utbildad förskollärare och har lång erfarenhet av arbete inom på förskola i ca 30 år. Cina arbetar även som förskollärare på den stora avdelningen Lingon 3 – 5 år.

Malin är utbildad förskollärare som arbetat inom förskola i ca 8 år. Malin arbetar på Lingon med de äldsta barnen 3 – 5 år.

Anna är utbildad barnskötare och har arbetat inom förskola i ca 20 år. Anna arbetar på Lingon med de stora barnen 3 – 5 åringar.

Victoria är utbildad förskollärare och har arbetat i ca 15 år inom förskola. Hon är ansvarig och arbetar med de yngsta barnen 1 – 3 år.

Mirjam är assisterande barnskötare som också arbetar med de minsta barnen 1 – 3 år.

Yvonne lagar vår goda mat i köket. Fokuset som Yvonne har är att servera så mycket närproducerat och ekologiskt som möjligt.

Pedagogerna rekommenderar Enebo förskola för att det är en liten förskola där alla arbetar i ett nära samarbete tillsammans med vårdnadshavarna och att det inte finns något vinstintresse, utan barnens välmående och utbildning står helt i fokus.

Publicerad i Uncategorized