Köanmälan

IMG_6120Är du intresserad av att ditt barn skall gå på Enebo förskola anmäler du dig hos Danderyd kommun och skriver Enebo som ett av dina val. Så fort vi ser att ni står i vår kö kommer vi att kontakta dig för att prata och boka in ett besök hos oss. Här är länken till Danderyds kommun där du anmäler dig och ditt barn.

Du kan anmäla ditt barn från 6 månader. Vill du säkra en plats på Enebo går det alldeles utmärkt att kontakta oss tidigare så att vi kan planera för ditt/dina barn. Kontakta oss här.

Varför skall ni välja Enebo förskola:

Det finns många anledningar till varför ni skall välja Enebo. Här kommer några:

  • Små barngrupper: På Enebo går runt 24 barn uppdelade på två grupper. De små barnen går på Blåbär och de lite äldre på Lingon.
  • Egen kock, fantastisk mat: Vår fantastiska kokerska Yvonne lagar den mesta maten från grunden med till stor del ekologiska råvaror. Vi odlar även frukt, bär och grönsaker på vår gård för att barnen ska få lära sig om naturens kretslopp.
  • Familjär och trivsam stämning: Med roliga aktiviteter för barn och föräldrar, samt en lagom stor förskola är det lätt att lära känna alla familjer och pedagoger. Det skapar en familjär, engagerad och trivsam miljö.
  • Erfarna, engagerade pedagoger: Läs mer om vår duktiga personal.
  • Fokus på lek och roligt lärande: Läs mera om den dagliga verksamheten.
  • Trygghet: Med små barngrupper, inhägnad gård, och engagerade pedagoger kan man inte annat än känna sig trygg som förälder när man lämnar sitt barn på Enebo.
  • Barnen vistas mycket ute och ofta i skogen: 2 dagar per vecka är barnen i skogen och annars är vi ute på gården eller på idrottsplatsen så mycket vi kan. De minsta barnen sover ute hela året i sköna vagnar med fårskinnspläd och filtar.
  • Roliga tillställningar för föräldrar: Enebo förskola är en av få förskolor som har en festgrupp som anordnar tillställningar för barnen och föräldrarna. Varje år anordnas en kräftskiva, vårfest och mamma och pappakvällar. Det är den perfekta förskolan för dig som just flyttat hit och vill lära känna andra familjer i området.