Återkommande gemensamma aktiviteter för barn och föräldrar

Vi har många uppskattade aktiviteter för barn och föräldrar på Enebo. Här kan du läsa om de återkommande.

Vernissage: I november bjuds föräldrar och syskon till Enebo för frukostvernissage. Barn och föräldrar äter frukost tillsammans och barnen visar upp den konst som de arbetat med under hösten.

Luciafirande: Traditionellt lussefirande utomhus på eftermiddagen när mörkret lagt sig. Mycket sång, många lucior, tomtar, glögg och pepparkakor. Alla anhöriga är välkomna.

Gökotta: En morgon, oftast i maj, samlas barn, föräldrar och personal i skogen för att lyssna efter göken och äta frukost tillsammans.

Sommarfest: Läsåret avslutas med sång för föräldrar och andra anhöriga på gården. De barn som ska börja skolan till hösten träffas på Enebo på kvällen för att äta middag tillsammans med föräldrar och personal.

Publicerad i Uncategorized